Timo Ekman Keskustelut jatkuvat osoitteissa https://www.facebook.com/Novellisti ja https://twitter.com/EkmanTJ. Molemmat profiilit ovat avoimia kelle tahansa luettavaksi ja kommentoitavaksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomalainen villikala

Savumuikkua.

Tässä sitä tämän aamun saalista savustettuna. Savustus 80-90 asteessa n kolme tuntia. Ennen savustusta kalat kuivataan, sivellään öljyllä ja sitten uuniin.

Ladotaan astiaan kerroksittain, suolaa ja taas kerros...jne. Sitten kylmään suolautumaan. Sanoisin, maittavaa. Lopputuloksen tulee olla kuivahko kala, sen takaa pitkä savustusaika matalassa lämmössä.

Tuolla Mirri-osiossa näkyy, että kelpaa krantulle kissallekkin ja tietenkin meidän perheelle.

Savumuikkua.

Tässä sitä tämän aamun saalista savustettuna. Savustus 80-90 asteessa n kolme tuntia. Ennen savustusta kalat kuivataan, sivellään öljyllä ja sitten uuniin.

Ladotaan astiaan kerroksittain, suolaa ja taas kerros...jne. Sitten kylmään suolautumaan. Sanoisin, maittavaa. Lopputuloksen tulee olla kuivahko kala, sen takaa pitkä savustusaika matalassa lämmössä.

Tuolla Mirri-osiossa näkyy, että kelpaa krantulle kissallekkin ja tietenkin meidän perheelle.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä